Hopp til hovedinnhold

Kledt i Accoya

–Accoya har gitt oss mulighetene til å gjøre noe virkelig unikt, sier designeren.

Boligen ligger i utkanten av Stockholm, og idéen bak var å skape et moderne, luksuriøst hjem med unike egenskaper. Designeren, Kalle Lilja i Rejal Bygg hadde som målsetting å tøye grensene, og målet var at bygget skulle kreve minst mulig vedlikehold.


Etter å ha rådført seg med Fritzøe Engros' svenske søsterselskap CEOS ble det besluttet å ta i bruk Accoya-trevirke til byggingen. Accoya innfridde de strenge kravene til prosjektet, og ble brukt både til kledning, vinduer, ytterdører, terrassebord og takutstikk.

 

Ubehandlet Accoya

Designerne valgte å bruke ubehandlet Accoya, noe som gav flere fordeler: prosessen gikk betydelig raskere og utgiftene ble dermed redusert.

–Accoya markedsføres som enkelt å bearbeide og vedlikeholdsfritt, og dette gjorde meg nysgjerrig. Jeg bare måtte vite om et produkt med slike egenskaper faktisk eksisterte - og det gjør det, sier Lilja overfor Accsys, som produserer Accoya.

–Rejal Bygg setter sin ære i å bygge trehus, men Accoya har gitt oss muligheten til å ta dette videre til noe virkelig unikt, sier Lilja videre.

 

–Imponerende sluttresultat

Administreredene direktør i CEOS, Urban Stenevi, sier seg enig:

–Vi har jobbet med Accoya i en årrekke, og da vi ble spurt om å bistå Rejal Bygg var vi glade for å kunne hjelpe. Sluttresultatet er imponerende, kommenterer Stenevi.

 

Fritzøe Engros AS distribuerer Accoya i Norge, og du kan lese mer om Accoya her. Ta gjerne kontakt ved spørsmål.