Hopp til hovedinnhold

Pressemeldinger

Fritzøe Engros AS innleder samarbeid med Corian®

Pressemelding 20.12.2017: Fritzøe Engros AS har inngått avtale med DuPont™Corian® om salg og distribusjon av Corian®-produkter i Norge.

Les mer

Eksperimenterer med fremtidens teknologier

Pressemelding 16.10.2017: De siste få årene har en moderniseringsvind blåst gjennom byggevarehandelen i Norge, med økende interesse for BIM, gode reklamebilder og filmmateriale.

Les mer

Pressemelding: Fritzøe Engros styrker kundefokuset

Fritzøe Engros AS styrker innkjøpsarbeidet med to nye medarbeidere for å forsterke fokuset mot trebearbeidende industri og byggevarehandelen.

Les mer

Pressemelding: Accoya scorer høyt i norsk terrassebordstudie

PM 9.3.2017: Accoya er acetylbehandlet, miljøvennlig fremstilt trevirke som har gjort seg bemerket internasjonalt de siste få årene. Nå imponerer trevirket i et norsk forskningsprosjekt på terrassegulv.

Les mer

Interwood og Fritzøe Engros fusjonerer

  Pressemelding 30.12.2016: Interwood AS er en anerkjent kvalitetsleverandør til det norske markedet for trebearbeidende industri, og inngår fra 1. januar 2017 i virksomheten til Fritzøe Engros AS. (See english press release below)  

Les mer

Fritzøe Engros AS kjøper Interwood AS

Fritzøe Engros AS kjøper alle aksjene i Interwood AS i Drammen, en anerkjent kvalitetsleverandør til det norske markedet for trebearbeidende industri.

Les mer